Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Answer maybe?

Πριν αρκετό καιρό (χρόνο;χρόνια;) ο λατρεμένος μου φίλος Τεντ (ο οποίος είναι τραγικά ταλαντούχος και τραγικά αηδιαστικός) μου είχε δώσει μια φόρμα συνέντευξης για το βλογ αυτό.Στην ουσία ήταν ένα μικρό ερωτηματολόγιο που έδωσε σε πολλούς βλόγερς,στα πλαίσια μιας εργασίας για το πανεπιστήμιο.Την βρήκα εντελώς τυχαία,την παραθέτω. :)

1. pws 8a periegrafes esy to blog s?

το my colourful self είναι ένα καθαρά προσωπικό - και πολύχρωμο φυσικά- blog,τύπου ημερολόγιο.Γράφω στιγμιότυπα της καθημερινότητας,γκρινιάζω κυρίως,θυμάμαι κάποιες καταστάσεις,μετανιώνω για άλλες κ υπάρχουν φορές που γράφω αυτά που δεν μπορώ να πω ευθέως σε κάποιον.Μέσα σ’όλη την μίρλα που κυριαρχεί ,βρίσκονται βέβαια κι εκρήξεις αυτοπεποίθησης-αισιοδοξίας αλλά από την γελοία πλευρά αποτυπωμένες με ένα ακόμη πιο γελοίο χιούμορ.Ο τίτλος εξάλλου,δεν είναι καθόλου τυχαίος.Είναι όλα τα χρώματα μαζί,όλα τα συναισθήματα κι όλες σκέψεις μπερδεμένες,άλλες φωτεινές κι άλλες μαύρες σαν την ψυχή του Βόλντεμορντ.


2. ti se w8ise na to ksekiniseis?

Η έκρηξη της καινούργιας βλογ τάσης σε συνδυασμό με τα ζόρια της τρίτης λυκείου.Για καιρό παρακολουθούσα blog αγνώστων ενώ παράλληλα αρκετοί φίλοι έφτιαχναν τα δικά τους κι όλα διαφορετικά το ένα απ’το άλλο.Εγώ λοιπόν με αφορμή όλα τα παρατράγουδα εκείνης της σχολικής χρονιάς,το πήρα απόφαση κι έφτιαξα αυτό το blog για να βρίσω πιο ελεύθερα τις πανελλήνιες και για να διακωμωδήσω-καταγράψω κάπως την όλη κατάσταση.Άσχετα που με τον καιρό το θέμα άλλαξε εντελώς.


3. ti prospa8eis na peraseis mesa apo auto?
Δεν έχει κάποια σκοπιμότητα σαν project το ιστολόγιο,ούτε προσπαθώ εσκεμμένα να δημιουργήσω κάποιο συναίσθημα.Απλά γράφω όλα αυτά που σκέφτομαι.



4. ti rolo paizei gia sena i anwnymia kai i eleu8eria logou? dld, an to kanes epwnyma 8a eleges ta idia? 8a evazes idies lekseis? i anwnymia se apeleu8erwnei ideologika kai lektika?
Σίγουρα με την ανωνυμία δεν σκέφτομαι δεύτερη και τρίτη φορά για να γράψω κάτι.Δεν μένω στις λέξεις και δεν φοβάμαι μήπως θίξω κάποιον,Θα μπορούσα να το κάνω επώνυμα χωρίς να αλλάξω κάτι,αλλά δεν υπάρχει λόγος μιας και μιλάμε για ένα blog που έχει λίγους αναγνώστες οι περισσότεροι απ’τους οποίους με ξέρουν προσωπικά,ξέρουν τι ζω και τις περισσότερες φορές ξέρουν και σε ποιον απευθύνομαι με το κάθε ποστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: