Σάββατο 26 Απριλίου 2008

Αναμονή


Ναι,ναι!Αναμονή!Για ποιο πράγμα?Έχει σημασία?Είναι κάτι ευχάριστο πάντως.Ευχάριστο σίγουρα.Άκου με που σου λέω!!Ξέρεις,η αναμονή δεν έιναι πάντα άγχος,τρέμουλο ή κάτι τέτοιο.Όχι όχι,μπορεί να είναι και γλυκιά.Όπως είναι τώρα.Περιμένεις κάτι τόσο δυνατά και στηρίζεσαι σ'αυτό γιατί ελπίζεις.Ελπίζεις οτι θα σε βγάλει από το βούρκο και θα σε μεταφέρει σ'ένα κόσμο αλλιώτικο.Όχι μαγικό-Δεν πιστεύω στα παραμύθια-Απλά αλλιώτικο.Πιο χρωματιστό!!Ωραίο δεν ακούγεται?Σ'αυτό ελπίζω.Να βρεθώ αύριο εκεί!Μαζί σου!Για λιγάκι,όχι για πολύ.Για φαντάσου το..Εσύ κι εγώ..


5 σχόλια:

Το Μπιζουδάκι Η Έλη είπε...

ki sou pa! mh fas polla zaxarwta! 8a se peira3oun!
ooooxi esu ekei!
na ti pa8aineis meta...

beth είπε...

pes mou ali8ia ti perimeneis??
xairomai pou einai kati gliko

rhino είπε...

γκαχμ.. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!! περιμένω το ένθετο με τις πικάντικες ιστορίες-έεεελα τώραααα.. κάθε βλογ που σέβεται τον εαυτό του έχει!:Ρ
(παρεμπιπτόντως, την τελευτάια φορά που θυμάμαι να βίωσα αυτήν τη γλυκειά αναμονή ήταν προθυπουργός ο Έβερτ..:ΡΡ)

rhino είπε...

ΣΚΑΤΑ!! πρ***ω***θυπουργός εννούσα! με ζάλισε το κατσίκιον.. αν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι όπως το limewire έχει και την εξελιγμένη βερσιόν limewire pro, έτσι και ο υπουργός έχει την προφέσσιοναλ έκδοση προ-υπουργός που για να είναι εύηχο, κοτσάραμε κι ένα θου στη μέση γουίτς γκιβς ας δε γουόρντ 'προθυπουργός'! άρα δεν έκανα ορθογραφικό λάθος!! γιέι!

Ρο είπε...

αχαχαχα ρινοκερούλι μου
έγινες η εξελιγμένη βερσιόν
του μπαμπινιώτη!
γουελ νταν!:)))
btw thaaaaaaaanx gia to kaloriziko :)))